Szállítási díjak és feltételek

Árak és csomagküldési díjak
A heelgood.hu webáruházban feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendőek és tartalmazzák a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő összegű általános forgalmi adót (ÁFA).

6.2. Csomagküldési díjak

15.000 Ft-ot meghaladó rendelésekre a csomagolás és csomagküldés díját átvállaljuk, vagyis a kiszállítás Önnek ingyenes. Ezen felül a mindenkori csomagfeladási díj 1.290Ft.

Amennyiben egy küldemény logisztikai vagy technikai okokból több lépcsőben jut el az ügyfélhez, a csomagküldési költséget természetesen csak egyszer számítjuk fel.

Az itt felsorolt szállítási díjak kizárólag Magyarország területén érvényesek.

6.3.Túlsúly

50 kg feletti csomagsúly esetén pluszköltséget (790 Ft) számítunk fel!

Szállítási feltételek
A szállítási határidő – amennyiben az az ajánlatban külön feltüntetve nem szerepel – 1-6 munkanap.

Ha nem lenne raktáron valamennyi megrendelt termék, a heelgood.hu kollégái írásban felveszik a vevővel a kapcsolatot és lehetőséget biztosítanak rész-szállítmány igénybevételére, amennyiben a hiányzó termék beérkezése 3 munkanapon túl várható.

Ha a megrendelt termék a későbbiekben már nem áll rendelkezésre beszállítói okból adódóan, a heelgood.hu web áruház a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 3 napon belül.

Ha a megrendelt árucikkel kapcsolatban minőségi kifogás merül fel, vagy esetleg a szállítás során megsérült, és abból adódóan felhasználhatatlanná vált, akkor azt a heelgood.hu webáruház díjmentesen kicseréli.

Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt, vagy hasonló terméket kaphat értékegyeztetéssel, illetőleg lehetősége van elállni a vásárlástól. Mindezekre az átvételtől számított 14 napon belül van lehetőség.

Mindazonáltal a heelgood.hu webáruház megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabban kerüljenek feltüntetésre. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 45/2014. (II.26.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak. Kérjük, minden esetben a kézhez kapott terméket körültekintően ellenőrizze felhasználása előtt.

Arra az esetre, ha a heelgood.hu webáruház a megrendelt árut saját hibáján kívül nem tudja kiszállítani, mivel a szállítójától nem kapta meg a terméket, a heelgood.hu webáruháznak joga van visszalépni a szerződéstől. Ezen esetben a heelgood.hu webáruház az ügyfelet haladéktalanul informálja és egy alternatív, hasonló terméket javasol számára. Ha nincs ilyen hasonlatos termék, vagy az ügyfél nem kívánja az így felajánlott alternatív termék szállítását, a heelgood.hu webáruház az ügyfél által már korábban eszközölt ellenszolgáltatásokat haladéktalanul visszatéríti.

Amennyiben a kiszállított árun szállításból adódó károk mutatkoznának, lehetőség szerint azonnal értesítendő a heelgood.hu web áruház vevőszolgálata. A heelgood.hu webáruház ezáltal megkapja azt a lehetőséget, hogy a kiszállítást végző vagy az azt biztosító cégnél megreklamálja a keletkezett károkat. Amennyiben az ügyfél elmulasztja a szállításból adódó kár jelzését, ennek semmiféle kihatása nincs törvényes garanciális jogaira.